fredag 13 juni 2008

Födelsedags kort och presentkort

Min far fyllde 65 år i veckan och trots att jag inte har plats att pyssla just nu p g a renovering så blev det ett kort samt presentkort gjort på nattimmarna.
Födelsedagskortet i närbild. Godis filuren utan kolor och text fick bli en presentgubbe.(målningen ser flamigare ut på bild än i verkligheten) Bokstäverna är av formgummi (Panduro). Det fanns tyvärr inte alla bokstäver i samma färg så det fick bli olika färger men det blev ganska bra ändå. Tråkigt nog fanns bara sifforna i svart och brunt så det fick det bli fast jag heller hade haft dem i färg.
En närbild på presentkortet jag gjorde till presenten som redan stod och väntade i mina föräldrars kök. Ännu en filur och bokstäver från Tildas kollektion (Panduro) som jag sotade kanten med en stämpeldyna för att de skulle synas bättre.
Fick lov att visa mina barns kreativa paket till morfar. De fick rita sitt eget presentpapper för vi hade inget hemma och som snöre snurrade vi ihop två gula piprensare och där fäste vi deras egenhändigt ritade födelsedagskort.
En närbild på knorren på barnens paket. Dotterna har sett mamma göra "skruvar" runt fingret så hon gjorde samma sak till morfars paket och visst blev det fint.