söndag 30 augusti 2009

KAOS

Hej och hallååå ni som troget tittar inom min blogg i hopp om att jag ska fått fram mina pysselgrejor och börjat pyssla igen men som ni ser....

...är det mest flyttkaos som intagit mitt pysselrum (fniss). Till och med mitt pysselskåp är i kaos dåå det gick sönder i flytten och vi har inte haft tid att titta på det än för vi jobbar flitigt på att få vårt nya hem att kännas som vårt hem och inte som ett hotell där vi tillfälligt bor (tycker att vårt sovrum känns som ett hotellrum tack vare de nymålade väggarna och bristen på personliga tavlor) och såå har vi tappert försökt tömma gamla huset på pinaler men ack där finns fortfarande en hel del saker kvar (suck och pust...fniss)
Men jag har även lite roligt KAOS att visa upp....

Den här underbara KAOS-awarden fick jag i postlådan ifrån Loreleii. Önskar såå att ni kunde se den live för fotot gör den inte alls rättvisa. Ett stoort TACK tjejen för den här underbara skapelse och de underbara orden (se nedanför)

Nu ska jag göra ytterligare 3 KAOS-awards och skicka vidare när jag fått ut flyttkaoset ur mitt pysselrum och hittat en bordskiva som jag trivs med (har kollat IKEAs utbud men är nog för kräsen...fniss)
Men idag ska jag ta mig ann bokhyllorna i tv-rummet och fylla dem med böcker så att alla flyttlådor som upptar golvyta försvinner. Ska bli härligt att fåå lite färg i rummet (som har helvita väggar) för jag vet inte vad jag ska sätta upp för gardiner dåå de vi haft i förra huset inte passar (fast det är jag bara glad för för de vi hade där hade min man valt innan jag flyttade dit...fniss)
Ha en fortsatt trevlig helg
Kraaam C

lördag 22 augusti 2009

KAOS-award

Titta vad som kom med posten hem till mig igår...

Denna fantastiska skapelse har Angel/Dolliver gjort till mej...kolla in alla härliga småå detaljer.Tusen TACK tjejen för denna och för de fantastiska orden du skrivit på baksidan....

(ja ni kan ju själva läsa)

Nuu vet jag vad jag ska ha i mitt pysselrum...en hylla för alla dessa underbara alster som jag fått/får ifrån andra pysslare såå att jag kan titta på era skapelser och finna inspiration (när den tryter)
Och såå säger jag precis som förra gången jag fick Annelis KAOS...vem jag ska sprida vidare mina KAOSer till får ni vänta på att få veta för jag vill ha igång min pysselvråå först så de som ska fåå awarderna slipper vänta i månader (ler). Men jag kan avslöja att jag fått två KAOS-awards till (väntar på att få de fysiska alsterna såå får ni se ifrån vem de kommer)såå nu har jag plötsligt 12 att skapa awards till och det ska blii en kul utmaning.

Nu ska jag och familjen gå på tur i vårt nya samhälle för de andra är såå nyfikna på hur här ser ut - har bara hunnit vara i vårt nya hus, i skolan och hemma hos mormor och morfar än så länge.
Ha det gott
Kraaam C

onsdag 19 augusti 2009

Lite gammalt åå titta på

Nu har vi äntligen fått tillbaka vårt bredband såå nu kan jag i alla fall blogga igen. Men det kommer att dröja ett tag innan jag få leka med mina pysselgrejor för vi har ett hem som mest består av flyttlådor (och ännu ett hus som väntar på att bli tömt på saker...säger bara det hur fick vi plats och bo där med alla saker???...fniss) I väntan på nya alster få ni titta på mina sista Gäst-DT alster för Tingtura såå länge.

På mina sista DT-alster använde jag samma stämpel, Älva med blomma men gjorde dem i två olika stilar. Först ut blev ett flaskkort där jag ville få fram en tuffare stil såå jag höll mig till tre färger, lila, svart och silver.

Målade älvan i två olika nyanser med Promarks och fyllde i mitten på blomman och älvans halsband med lila glitterlim. Med en rad svarta plastpluppar längs kanten fick kortet en nit-känsla - en tuff brud i lyxförpackning som LillBabs brukar säga.

Sen kunde jag inte låta bli och göra ett färgglad version av samma älva....hihiii. Stämplade upp älvan och en lövhög till henne att stå i samt stämplade ett par löv lite längre upp så att de skulle sticka fram bakom blommorna. Satte även dit en liten humla som en kul detalj

Än en gång har jag målat älvan i Promarks. De klara plastdropparna tyckte jag såg ut lite som daggdroppar så jag satte en sådan i älvans blommar och förstärke med 3D-lack både i blommans mitt och gjorde ett par extra daggdroppar med 3D-lacken.

Även blommorna som jag dekorerade kortet med fick plastdroppar i mitten samt ett par 3D-lacks droppar. Satte lite naturbast bakom blommorna för jag gillar 3D-effekten det ger.
Om du blev sugen på någon av dessa härliga stämplar hittar du dem hos Tingtura.


Troligen kommer det att dröja en bit in i September innan jag får fram mina pysselgrejor för våra helger kommer att gå till att tömma gamla huset och fåå ordning i det nya såå jag kommer ändå inte att har ork att sätta mig och pyssla innan dess...men jag kommer troligen att visa upp lite annat under tiden med vad får ni vänta och se tills nästa gång jag dyker upp...fniss.

Tills nästa inlägg får ni ha det såå gott och tack för alla härliga kommentarer som ni lämnat efter er.
Kraaam C

torsdag 6 augusti 2009

Sista Gäst-DT inlägget hos Tingtura

Det här är ett smakprov på mitt sista Gäst-DT alster för Tingtura såå vill ni se mer av det här kortet får ni klicka er in på Tingturas blogg.


I morgon ska vi flytta ner i vårt nya hus och vi kommer att bo i flyttlådor i ett par veckor framöver såå det blir inga nya kort eller annat pysslat av mig på flera veckor men lugn jag kommer igen såå fort jag fått ett bord och mina pysselgrejor flyttat in i sitt skåp igen för huvudet är redan fullt med julkort som jag ska skapa...fniss
Ha det gott tills vi "ses" igen
Kraaam C