tisdag 29 september 2009

Mer BlogCandy



Ja..i brist på annat fyller jag på med ännu en BlogCandy (för den här vill inte jag missa...ni har väl sett allt läckert man hittar i deras blogg) och på lördag firad de även Worl Card making Dag i sin blogg med en tävling såå klicka er in och läs mer hos Inkido.

Kraaam C

tisdag 22 september 2009

BlogCandy

Jo då jag lever...men jag har inga nya alster och visa upp i min blogg såå det kommer att vara lite tyst här i bloggen ett litet tag till.

Idag tänkte jag ta en lott och vara med i utlottningen av den här BloggCandyn som Tiggy lottar ut för att fira att hon passerat 10.000 besökare i sin blogg.

Hoppas ni pysslar och har det gott - själv läängtar jag efter att få klämma och känna på mina stämplar snart igen...och det finns hopp att jag gör det inom en snar framtid (ler)
Kraaaam C

söndag 13 september 2009

En till digital LO

Saknar mina papper, färger och stämplar så oootroligt mycket - men just nu finns det ingen tid att ta itu med pysselrummet så jag får underhålla min kreativa sida med att leka med olika filter-funktioner i mitt gamla PhotoShop och göra hemmagjorda Digitala LO:s såå länge.
Åå nu börjar man se mer och mer jul-pysselgrejor i div. bloggar och det får det att kliiia än värre i mina pysselfingrar för jag bara ääälskar julen och nu hade jag också velat fåå sätta mig och pyssla julkort (höög suck!!!) men flyttar man såå flyttar man. Vi håller på att renovera hallen i vårt gamla hus såå att den blir hel och fin till försäljningen men det liksom allt annat tar tid (och då vi bara kan jobba på gamla huset på lördagarna såå dra det hela ut på tiden...suck igen)

Önskar er alla en fortsatt trevlig söndag
Kraaam C

onsdag 9 september 2009

BloggCandy hos Prickiform

Hittade den här härliga BloggCandyn inne hos PRICKIFORM i deras blogg och i brist på pysselshopping får jag hoppas på turen och hålla tummarna för att jag vinner deras nyaste stämplar. Klicka in och ta chansen du med.

söndag 6 september 2009

Kom på att...

...jag hade den här härliga Awarden att dela ut som jag fick i somras. Så här i höstrusket (som jag har utanför fönstret idag) passar det ju himla bra att dela ut lite värmande kaffe... (Brrrr...saknar en sak ifrån vårt gamla hus -vår braskamin för den värmde så gott såna här kalla höst dagar)

Vem ska jag då skänka lite värmade kaffe till?? Jo de här blogg-tjejerna som jag gillar jag titta in hos och stanna till en liten extra stund:

Yoli/YooReen
Anneli
Tygbiten
Loreleii
Zozzo87

Linda
Dolliver
EvieBee
Skogstokiga

Ha en fortsatt trevlig söndag
Kraaaam C

tisdag 1 september 2009

En digital LO

Kom ju på att jag kunde pyssla lite på datorn såå jag satte mig och grejade lite i PhotoShop (för nu börjar jag känna av min pysselabstinens..fniss).
Har ett gammalt program så jag kan tyvärr inte hämta hem freeBees till digi-scrapp men med lite färgade rutor och lite knapptryckningar bidde det lite egna papper att scrappa med.
När jag inte kan pyssla brukar jag shoppa pysselgrejor men p g a flytten så får jag hålla lite tajtare budget men maken gav mig okej att shoppa lite hos Scrapparkalja som just nu har 30% på hela sortimentet - väntar hem min lilla order idag och jag läängtar såå till brevbäraren kommer idag (fniss)...kan ni fatta vilket sug jag har att få taa på stämplar och pysselgrejor. Jag får nog ta ett ryck med flyttlådorna i pysselrummet så att jag kan flytta in där och börja greja med mina papper igen.
Ha det gott
Kraaam C