lördag 31 oktober 2009

Alla helgons dag - LO

Vill ni se mer av denna LO får ni klicka er in på ScrappTorget idag och titta.
Ha en skön dag
Kraaam C

onsdag 28 oktober 2009

Bus eller godis???

Ja ja jag vet att ni redan sett de här korten...men jag vill gärna ha in dem i mitt eget galleri också...så ni får se dem i repris (ler).

Jag tog min an ett av de sponsrade Halloween kiten ifrån AltheasMix, som vi fick inne på ScrappTorget. Att få ett kit med kortstommar och mönsterpapper passade mig bra eftersom jag inte fått fram alla mina pysselgrejor än...kan tala om att jag njööt av att äntligen fåå pyssla lite igen...yeeeaaa!!!

Mina första projekt blev dessa färgglada BUS eller GODIS kort med godis på.
(fick ju ha något att dekorera min kort med då jag inte hittat mina stämplar i flyttröran...fniss.)

På mitt ena kort satte jag fast två klubbor genom att göra hål i mönsterpappret och trä ett band igenom

På mitt andra kort gjorde jag en klubbhållare med en bit cardstock. Dekorerade med band som jag fäste under cardstocken och så knöt jag en rosett med ännu ett band mitt på.

Fixade till ett par av de utstansade spindlarna så att de blev svarta (med fluid chalk) och så lackade jag med 3D-lack och glitterlim. Idén att låta spindlarna klättra i pärlfloss fick jag från Dollivers Halloween kort (som hon skapat ut av ett liknande kit)

Det fanns massor med utstansade figurer i kitet så jag dekorerade insidan av korten med...ritade dit lite spindeltråd med vit penna och ett par figurer...klart!

Ett av korten i kitet delade jag på mitten för jag ville göra två mindre kort att sätta på gåvor.
På detta chalkade jag det embossade spindelnätet med vit fluid chalk för att framhäva nätet och fåå en mer spöklik känsla. Vek den största blomman på mitten (som jag brukar) och den mindre ovanpå.

Efter mycket funderande köpte jag på mig en Retroblom stans...hihiii och gjorde egna blommor som jag dekorerade mitt sista kort med. Nu tror jag att jag får köpa mellan stansen med för det var ju himla kul att göra egna blommor och snyggt blev det med (ler). Dessa blommor gjorde jag av både det embossade spindelnätspappret och mönsterpapper. La på lite svart glitterlim på spindelnäts pappret så blommorna glittrade lika fint som randen i pappret.

Och såå här fina blev gåvorna med korten på...säg vilken värd eller värdinna som inte skulle bli glad av att få dem??? (fniss)

Om ni har tur hinner jag slänga ut ett nytt o-visat kort på fredag...så ni slipper sitta och titta på "gammal" skåpmat. Önskar såå att jag orkade pyssla mer privat också såå jag hade lite kul saker o visa upp bara för er som "smyger" här i min blogg (ler) för idéer har jag många...lider bara av ork- och tidsbrist just nu.
Ha det gott
Kraaam C

Här har ni mig...

Idag är det min tur att blogga inne på ScrappTorget och mitt första inlägg handlar just om MiG (en kort presentation) och så har jag gjort en presentations LO där det mesta som är JAG finns med...stämpelmotiv, prickar, färg och bus...fniss

Och när vi ändå är inne på ämnet bus så kan jag berätta att jag dubbel-bloggar idag för lite senare kommer jag och visa upp ett par Bus eller Godis-kort med inne på ScrappTorget.
Vill ni veta mer om mig och se lite nya Cyllan alster får ni klicka HÄR.

Ha en fortsatt bra dag

Kraaam C

tisdag 27 oktober 2009

Jo då jag lever....

...och som ni ser har jag även hunnit pyssla en del men bara sånt som jag inte kan visa upp idag men i morgon då ska ni äääntligen få se lite nya Cyllan-alster igen (yeeaaa!!!).
Just skulle jag vilja klona mig själv såå jag hann med alla "måsten" i livet och ändå hann ta det lite lugnt och njuta av lite med. Och såå skulle jag vilja göra alla de där julkorten jag drömt om i månader men som det är nu orkar jag inget extra så när jag väl får en stund över fastnar jag framför datorn istället (ler). Så man ska kanske vara glad över de måsten jag har i pysselväg såå det blir något gjort även på den fronten...fniss.
Hoppas vi "ses" i morgon igen
Tills dess - ha det så gott
Kraaam C

lördag 17 oktober 2009

Om ni inte redan sett det...

...såå firar vi på ScrappTorget vårt öppnande av bloggen med en STOOOR BlogCandy där man har hela 5 chanser att ta hem ett pris. Kolla bara in vilka häärliga vinster våra underbara sponsorer fixat fram....



Vad du måste göra för att vara med och ta en lott i vår BlogCandy kan du läsa mer om inne på ScrappTorget . Gillar du och tävla såå ska du göra ett besök hos oss på ScrappTorget i morgon för då drar vi igång Oktobers tävling - där man har chansen att b la vinna en GästDT-plats hos oss.

Ha en fortsatt trevlig helg
Kraaaam C

fredag 16 oktober 2009

Äntligen Fredag!!!!!

Jippi...nu får jag ääntligen avslöja den stora hemlisen jag gått och burit på rätt länge nu för idag är det primär för Sveriges bästa scrappblogg, nämligen Scrapp Torget!!!

Och i den här nyöppnade bloggen är jag en av 10 goa inspriatörer (kan ni fatta va???...hihiii). Vi har som mål att sprida massor av skaparglädje och så vill vi att ScrappTorget ska bli den självklara mötesplatsen för alla scrappare. Se till att hänga med för här kommer det att hända grejer! För vi ska såå klart fira öppnadet av bloggen med buller och båång hela helgen låång. Klicka på bilden såå hamnar ni i bloggen och där får ni läsa mer.....

Kan ni fatta hur svårt det har varit och håålla den här hemlisen??? Och nu kan jag även avslöja att jag faktiskt har fått fram lite pysselsaker och gjort lite alster men de är förståås till Scrapp Torget såå de kan jag inte visa upp ännu. Hinner inte med och pyssla något privat än så länge eftersom vi fortfarande håller på med husrenovering och att packa upp i nya huset.
Se såå klicka er nu vidare och spana in nyaste bloggen för idag
Kraaaam C

måndag 12 oktober 2009

En hemlis

Jag har gått och hållt tyst om en hemlis rätt länge nu (hintat lite om den inne på FL) och snart mycket snart får jag lov och berätta vad det är för hemlis jag har...


...för på fredag (16 oktober) dåå smäller det (fniss)

Kraaam C

söndag 11 oktober 2009

Mina favorit alster

Är det nån som minns att jag brukade scrappa kort en gång i tiden??(ler)
Det känns som det var läänge sen nu (har inte scrappat nått på över 2½ månad) och som det ser ut nu lär det dröja ett litet tag till innan jag kan visa upp något nyskapat i min blogg såå jag tänkte göra en för tidigt favorit-lista över alster jag pysslat ihop tidigare i år för nu är jag rätt trött på alla BlogCandys mm som jag fyllt bloggen med i väntan på att vi ska ha renoverat huset klart och fått undan fler flyttlådor och jag ska fåå fram mina älskade pysselgrejor igen.

Ha en fortsatt trevlig söndag
Kraaam C

fredag 9 oktober 2009

Award

Den här awarden har jag fått från söta Anneli (tack tjejen!!!)
Nu ska jag skicka vidare Awarden till 5 bloggare som jag beundrar och skriva ner 10 saker om mig själv.

Börjar med listan över 10 saker om mig:

Jag....
1) ...älskar stämplar (har många men vill ha fleeer)
2) ...gillar att umgås och göra saker tillsammans med familjen
3) ...bakar hellre en kaka/gör efterrätt än lagar mat (obotligt kakmonster...jag vet! fniss)
4) ... gillar att vara ute i naturen
5) ...är barnsligt förtjust i Nalle Puh (samlar på det mesta med honom på)
6) ...har en lättare dyxlexi (så hittar ni stavfel i min blogg beror det på det...hihii)
7) ...skjuter väldigt ofta upp saker jag måste göra till sista minuten
8) ... är lat av mig
9) ...vill inte bli vuxen (men som mamma måste man ju vara det ibland...hihihii)
10) ...har lätt att fastna vid datorn

Nu till nästa utmaing - att dela ut den här Awarden till 5 bloggare (är ju svårt att bara välja 5 när det finns såå många bloggare jag beundrar men måste man såå måste man...(ler) )

De jag vill ge Awarden till är....
1: Tygbiten
2: Zozzo87
3: Dolliver
4: Linda
5: Lillnettan


Ha det gott och sköt om er
kraaam C

måndag 5 oktober 2009

BlogCandy hos Svensk Scrapbooking

Den här BlogCandyn vill jag inte missa....för man kan vinna Stämpelbodens julkit om man har turen på sin sida vill säga. Vill du med ta en lott...spring genast hit.

söndag 4 oktober 2009

Vet ni vad???

Jag har pysslat!! Min låda med cenit lera har kommit fram och jag har gjort ett gäng med hjärtan som jag tänkt piffa till lite och ha på årets julkort. Hittade lite natursnöre som jag trasslade till och dekorerade ett hjärta med såå ni får se hur det ev. kommer att se ut sen när de ska sättas på korten. (har fler idéer för hur jag kan piffa till hjärtana men det kan jag inte testa förrän jag hittar resten av pysselgrejorna ...hihii)

Och så tänkte jag bjuda på en lägesrapport ifrån det blivande pysselrummet. Som ni ser har vi röjt undan flyttlådorna så nu ser man golvet. Ska bara röja på ett annat ställe så att jag kan bli av med trådbacks ställningarna också sen flyttar jag in. Men som vanligt har vi tids- och orkes brist eftersom en av helgens dagar går åt att renoverar i gamla huset och en dag mååste vi vila för att orka med veckans andra dagar (speciellt jag som är känslig mot stress) men nu finns det i alla fall hopp om ska få sitta här och pyssla nån gång...snaaart hoppas jag.


Hoppas ni har det gott i höstrusket. Här blåser det och solen och regnet avlöser varandra.
Ha en fortsatt trevlig söndag
Kraaam C