söndag 12 juli 2009

Ett lila födelsedagskort

Dottern fyllde år igår och hon skulle förståss ha ett personligt födelsedagskort. Önskemålen var: Lila, mycket glitter och prinsessor

Så här har jag gjort mitt kort: Gjorde ett eget mönsterpapper av fotokartong infärgad i Impress stämpeldyna som jag sen stämplade på med GRATTIS-stämpel (Tingtura) och en krona som jag fick med i stämpelsetet jag köpte på Panduro i fjol Chalkade kanterna med blå distress. Till dekoration har jag använt: Vit prickigt organsaband, ett par vikta lila blommor, en hjärtformad brad, knapp, vita blingstenar, en litet knapphjärta och silverglittrande stickersbokstäver.

Prinsessa med grodprins(Lovis) ifrån Tingtura är målad med ProMarks och så kunde jag inte låta bli och sätta dit ett par Cyllan-detaljer (sockor och mönster på hennes spetskant). Prinsessans och grodprinsens kronor har fått både guldfärgat glitterlim och 3D-lack på sig och Lovis halsband samt skor fick lila-rosa glitterlim allt för att uppfylla dotterns "krav" på bling.

Den lika hjärtbraden jag köpt matchade inte de andra lila färgerna så jag färgade in den med samma glitterlim jag använt på Lovis. På den ena lila blomman gjorde jag prickar av 3D-lack

Eftersom dottern älskar godis målade jag upp ett par kolor men när jag skulle montera ihop kortet passade de inte in på fram sidan såå de fick dekorera insidan istället.
(Tack Yoli för stämpeln - som du ser fick jag användning för den på en gång...hihihi)

På gång i pysselväg: Jag ska börja blogga som Gäst-DT hos Tingtura den här veckan och såå ska jag göra om ett födesedagskortet jag skapade till den andra dottern. Hade slut på mina fotokartong så jag provade ett nytt papper som jag inte blev nöjd med. Men nu är nya fotokartong inköpta såå då ska jag bara göra om motiven på kortet (vilket inte är såå bara när man har andra saker som också ska göras för nu har vår semester börjat...hihihii)
Ha en sköön vecka och "vi ses" om inte förr på torsdag då jag ska gäst-blogga
Kraaam C

7 kommentarer:

Tygbiten sa...

Så läckert kort! Spannande med GT uppdraget. Väntar spänt på ditt dekokit. :-)

ZozzosLiv sa...

Vilket gulligt kort!!Kraam

Eva J sa...

Vilket härligt kort, smart att sätta glitter på halsband och skor. Glitter går alltid hem hos tjejer. Så söta detaljer med mönstret på spetsen och strumporna. Har en liten fråga om fotokartong, vad är det för slags papper? Var köper man det?
Grattis till Dt-platsen, jag ska hålla utkik på torsdag.
Ha en skön semester.
Kram Eva

Anneli sa...

Ville bara tala om för dig att jag har en liten sak till dig i min blogg. Så välkommen att kika in.

Men så läckert kort och vilken skön färger ihop det blev kanon snyggt..


Kramar Anneli

Yoli Design sa...

åhhh wow så läckert kort... helt i min smak gällande färger å ja, allt!! :D

hahahah åhhh så nyfiken jag blir nu!! Utmaning på posten, å dessutom något riktigt klurigt!! Hoppas å studsar av glädje... Meee like alot!! :P

Jodå, jag får hålla tummar å tår!!
Att alla som är innan mig har fått jobb!! hahahah Skrattar!

:D

Kraaaaaaaam underbara du!!
tack för att du alltid gör mig på glatt humö igen!

Kraaaaaaaam

Linda sa...

Vilket underbart kort! OCh jag ser verkligen framemot att din gästdt tid börjar hos tingtura nu!! :P Får blir att kolla bloggen varje dag då.

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Vad kul att få se dina skapelser åt tingtura - tröttnar aldrig på dina fantasifulla ting!

Detta kortet var enormt läckert - du tycks verkligen fått med dotterns krav! Och det bästa är då du gör dina egna personliga detaljer på motiven!

Hoppas allt är bra med dig!
Ha de bäst!
Kram / Angelica